سرخط خبرهای سازمان

بایگانی دسته بندی ها : معرفی کتاب

تبارشناسیِ قانونِ ایرانی

نگاهی به کتاب «مفهوم قانون در ایران معاصر» نوشتۀ داوود فیرحی بهراد بهشتی «کلمۀ “قانون” مهم‌ترین واژه در ایران معاصر است. این “یک کلمه” قریب دویست سال است که محور و مدار مناقشه در باب سیاست، دین و تجدد است و دو قرنی می‌شود که اندیشه و عمل ما را در کمند خود دارد.» واپسین کتابِ انتشاریافتۀ شادروان دکتر داوود ... بیشتر بخوانید »

مشروطه گرایی؛ مفاهیم و بنیانها

گذری بر کتاب «بر بُن مشروطیت» نوشته دکتر محمدشریف شاهی بهراد بهشتی با گذشت بیش از یک سده از امضای فرمان مشروطیت در ایران توسط مظفرالدین شاه قاجار در سال ۱۲۸۵، داستان مشروطیت در این مرز و بوم همچنان تازه، شنیدنی و پر رونق است و محققان و پژوهشگران بسیاری در حوزه تاریخ، علوم سیاسی و حقوق، به پژوهش و ... بیشتر بخوانید »

شانزه لیزه اصفهان

در مغرب میدان و در آن سوی محوطه ابنیه سلطنتی، قسمت پارک مانند شهر قرار گرفته است که خیابان مشجر بزرگ آن تا کنار رودخانه امتداد دارد. در منتهی‌الیه مغرب این ناحیه باغ‌هایی واقع شده‌اند که به هشت بهشت معروفند. در وسط این «بهشت» یک عمارت کلاه‌فرنگی بر پا ایستاده که در حدود ١۶٧٠ میلادی به فرمان شاه سلیمان صفوی ... بیشتر بخوانید »

رونمایی از تازه‌ترین کتاب در حوزه احزاب سیاسی

کتاب «احزاب سیاسی؛ کارکردها و ساماندهی در جوامع دموکراتیک» با ترجمه مهدی مقدری، دبیرکل سازمان عدالت و آزادی رونمایی شد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اصفهان، مراسم رونمایی از کتاب «احزاب سیاسی؛ کارکردها و ساماندهی در جوامع دموکراتیک» نوشته مشترک «ویلهلم‌هافمیستر» و «کارستن کرابو» با ترجمه مهدی مقدری، مترجم و عضو شورای شهر اصفهان که از سوی ... بیشتر بخوانید »

متفکر مفهوم ساز؛ نگاهی اجمالی به آصف بیات؛ یادداشتی از عباس موسایی

عباس موسایی، عضو دفتر سیاسی سازمان عدالت و آزادی           “آصف بیات” متفکری همه جانبه بین است. نگاه موشکافانه و همه جانبه ی ایشان، وی را از کلی گویی و تک ساحتی بودن رها ساخته و به سوی تحلیل های عمیقی درباره ی جوامع اکثریت -مسلمان، از جمله ایران رهنمون می سازد. “بیات” نه در اندیشه ... بیشتر بخوانید »

معرفی کتاب “حکمرانی؛ مقدمه‌ای بسیار کوتاه” | مهدی مقدری

مهدی مقدری | هنگامی که در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان خانواده بستری بودم، آقا بهراد بهشتی طبق معمول لطف داشتند و کتابی برایم هدیه آورد که کندی حرکت زمان بر روی تخت بیمارستان را از ذهنم پاک کرد و مشتاقانه وقتم را به مطالعه کتاب “حکمرانی؛ مقدمه‌ای بسیار کوتاه” گذراندم و تا پاسی از شب آن را به پایان رساندم. ... بیشتر بخوانید »

معرفی کتاب “آموزش دانش سیاسی”| فائزه مظفری

معرفی دومین کتاب از فائزه مظفری؛ عضو کمیته آموزش و پژوهش منطقه اصفهان سازمان عدالت و آزادی             این کتاب توسط دکتر حسین بشیریه استاد برجسته دانشگاه تهران نگاشته شده است. هدف از نوشتن چنین کتابهایی، آموزش مدنی شهروندانی است که می خواهند در زندگی سیاسی خود مشارکت نمایند و نقش فعالی را بازی کنند. ... بیشتر بخوانید »

معرفی کتاب “بنیادهای علم سیاست”| امید قائم پناه

    معرفی کتاب اول از امید قائم پناه عضو کمیته آموزش و پژوهش منطقه اصفهان سازمان عدالت و آزادی: علم سیاست به شناخت سیاست می‌پردازد و به دلیل پیوندی که سیاست با همه جنبه‌های زندگی دارد، علم سیاست ناگزیر با همه علوم که هر یک وظیفه شناخت جنبه‌ای از جنبه‌های زندگی مادی و معنوی را بر عهده دارند ارتباط ... بیشتر بخوانید »

سیر مطالعاتی علوم سیاسی| با همکاری معاونت سیاسی و کمیته آموزش منطقه اصفهان

  آیا میتوانیم خود را فعال سیاسی بنامیم در حالی که به قدر کفایت در حوزه های مختلف مطالعه نکرده باشیم؟ آیا میتوانیم در برهه ها و رخدادهای گوناگون در جامعه تحلیل و یا اظهارنظری کنیم در حالی که از حداقل های سیاست، فرهنگ و جامعه شناخت و آگاهی نداشته باشیم؟ از ابتدایی ترین اصول برای ورود جدی به عرصه ... بیشتر بخوانید »

معرفی کتاب: “اندیشه آزادی” | پیمان گلی

عنوان: اندیشه آزادی (نگاهی از منظر اقتصاد سیاسی به تجربه ایران معاصر) نویسنده ها: محمد طبیبیان، موسی غنی نژاد، ‌حسین عباسی علی کمر سال نشر: ۱۳۹۱ ناشر: انتشارات دنیای اقتصاد به معرفی و پیشنهاد: مهندس پیمان گلی این کتاب در ۲۶۹ صفحه و به مانند سایر کتاب های این انتشارات به صورت خلاصه، مفید و با نثری روان و غیر ... بیشتر بخوانید »

بالا