سرخط خبرهای سازمان

دبیرکل سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی: این سازمان در چارچوب جبهه اصلاح طلبان ایران از هیچ تلاشی برای نیل به مطالبات عمومی جامعه ایرانی فروگذار نخواهد کرد

.

امیر طاهری، دبیر کل سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی در آستانه بیست و چهارمین سال تاسیس این حزب اصلاح طلب گفت: در ابتدا بر خود لازم می دانم، یاد همه آنها که بر اثر ابتلا به ویروس کرونا درگذشتند، به ویژه کادر پزشکی که فداکارانه ایستادند و از جان مایه گذاشتند را گرامی داشته و برای هموطنان زلزله زده مان در منطقه کهگیلویه و بویراحمد آرزوی سلامت و بهروزی داشته باشم.


وی ادامه داد: ایران ما، امروز، دوران سخت و تلخی را می گذراند، از سویی درد و رنج و غم عمیق حاصل از شیوع و گسترش جهانی بیماری کووید ۱۹ که عزیزان بسیاری را به سوگ نشانده و چراغ خانواده های بسیاری را خاموش کرده است و چه فراوان انسان هایی که با مصائب و مشکلات حاصل از شیوع این ویروس، دست و پنجه نرم کرده اند و همچنان در معرض خطرات ناشی از شیوع آن هستند و از دیگر سو، شاهد جامعه‌ای هستیم، آسیب دیده از اقتصادی پریشان و ضعیف که هر روز بر تعداد افراد زیر خط فقر آن افزوده می‌شود، جامعه‌ای رنجور از آسیب های عمیق اجتماعی و بحران های فرهنگی، که اگر نبود ریشه های عمیق و دیرینه مردمان این سرزمین در تاریخ هزاران ساله بشری، شاید بارها و بارها طعم تلخ فروپاشی را چشیده بود.

طاهری افزود: جامعه‌ای در آستانۀ سرخوردگی، افسردگی و بی‌افقی، ناامید از تحول بنیادین در مناسبات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و خسته از افشای فسادهای پی‌درپی اداری و مالی که زخمی است بر تن رنجور اعتماد و سرمایه اجتماعی. و نیز کشوری محصور در بحران های گوناگون زیست محیطی که برون رفت از این وضعیت بغرنج و دشوار، نیازمند تلاش و اراده جمعی همه ایرانیان از رده های مختلف مدیریتی تا تک تک افراد جامعه است. اما این پایان ماجرا نیست زیرا ایران عزیز ما در بزنگاه های تاریخی چنان ققنوس وار از خاکستر خود برخواسته که همه ناظران بیرونی را انگشت به دهان کرده، مانند خیزش مردم در کمک به هموطنان آسیب دیده از بلایای طبیعی و حجم عظیم کمک های مردمی به موسسات خیریه که همه و همه نقاط روشن و دلگرم کننده ای است برای امید به آینده این سرزمین.


دبیرکل سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی گفت: اما باید اعتراف کرد، که همه جریانهای فعال سیاسی امروز ایران، از اصلاح طلب تا اصولگرا، نقشی و سهمی در این وضعیت دارند، اما قدر و سهم هر یک، به میزان سهم آنها از قدرت، متفاوت است.

وی ادامه داد: باید اعتراف کنیم که هم اصلاح طلب و هم اصولگرا در این بازه چهل ساله پس از انقلاب، خطاها و اشتباهات بزرگ و کوچکی داشته ایم و برای اصلاح وضعیت حاکم، دمیدن بر اختلافات، کدورت ها و دشمنی ها نه تنها گره ای از کار فروبسته ما نمی گشاید، بلکه بر عمق آن خواهد افزود. پذیرش اشتباهات و اعتراف به آنها، گفتگوی ملی، آشتی و هم پیمانی همه جریان های دلسوز و دغدغه مند برای ایرانی آباد، آزاد و مستقل به پشتوانه انتخاباتی آزاد با مشارکت بالای مردم، تنها راه نجات ماست.

طاهری بیان داشت: این هدف، دست یافتنی نیست، مگر باور و اعتماد عمیق حاکمیت به ضرورت حضور همه جریان های سیاسی متعهد و ملتزم به قانون اساسی در صحنه مشارکت سیاسی و خلق انتخاباتی با حضور اکثریت آرای مردمی، که بتواند پشتوانه ای محکم برای کلیت نظام سیاسی را فراهم آورد.


او بیان داشت: بی تردید در این رویکرد کلان، دیگر اعمال نقشی فرا قانونی، مستند به تفاسیر ناقض روح حاکم بر قانون اساسی که صراحتا مخالف بیانات اخیر مقام معظم رهبری است، چون نظارت استصوابی یا تصویب قوانین ناقض جمهوریت، جایی نخواهد داشت.


وی تاکید کرد: سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی به گواهی روش، منش و عملکرد همه این سال ها، متعهد و ملتزم به قانون اساسی جمهوری اسلامی بوده و همواره در مسیر اعتلای ایران اسلامی کوشیده است و ظفرمندانه در کنار آرمان های انقلاب ۵۷ که متجلی در شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی است، ایستاده و آن را پاس داشته است.

دبیرکل سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی گفت: این سازمان همواره در چارچوب جبهه اصلاح طلبان ایران از هیچ تلاشی برای نیل به مطالبات عمومی جامعه ایرانی فروگذار نکرده و به عنوان یک حزب سیاسی، و تشکیلات برآمده از دل جامعه، خود را نماینده ای صادق برای مطالبات واقعی مردم دانسته و قربانی کردن خواسته های به حق طبقات مختلف اجتماعی را به قیمت تصاحب و کسب قدرت، خیانتی نابخشودنی می داند، و به همه احزاب عضو جبهه اصلاح طلبان ایران یادآور می شود که مقدم بر مناصب قدرت، اصلاح و بازسازی چهره مخدوش شده جریان اصلاح طلب در عرصه جامعه، شناسایی و اذعان به مطالبات واقعی مردم، تعریف و ارایه الگویی برای حکمرانی خوب و شرایط عمل به آن بر اساس امکانات و مختصات قدرت در ایران، شناسایی معضلات، بحران ها و آسیب های موجود و ارایه راهکار اصلاح آنها، پرهیز از رقابت های شخصی، سلیقه ای و بی حاصل درون گروهی، ایجاد تشکیلات و ساز و کار درون جبهه ای توانمند، معطوف به منافع کلان جامعه و مواردی از این دست است که می تواند وجه تمایز ما با دیگر جریانات سیاسی فعال در کشور باشد.


وی در پایان گفت: توجه ویژه به این تجربه بارها تکرار شده که یک جریان سیاسی در مقام تدارکات چی، تا چه میزان برای حل مشکلات کشور، مفید به فایده و برای پایگاه و سرمایه
اجتماعی خود، می تواند نتیجه بخش باشد.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا